Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 28 december 2017

Bouwen voor alleenstaanden en tweepersoonshuishoudens

D66 Voorst stelt zich voor: Erna Gruntjes, Twello. 

Het zou een goede zaak zijn wanneer in de komende vier jaar, mede door de inzet van D66, er extra gebouwd zou worden voor de doelgroepen in deze gemeente die nog onderbedeeld zijn. Daar bedoel ik speciaal de alleenstaanden en tweepersoonshuishoudens in de huursector mee, Wanneer de gemeente daarbij extra middelen zou moeten inzetten om dat mogelijk te maken is dat voor mij acceptabel. Het kan niet zo zijn dat er voor deze doelgroepen niet gebouwd kan worden omdat de grondprijs te hoog is. Een mooi project als de Pioniershof mag hierbij een goed voorbeeld zijn van bouwen voor ouderen. Voor jongeren liggen de voorbeelden elders voor het oprapen.

Lees meer over het thema eigentijds wonen.